Skip to content
Okategoriserade

Utklädd för halloween

Man måste bryta av vardagen med att någon gång gå på maskerad också

Här har jag mina små djävulshorn på mig.
 Mina nya skor från Bianco wear. De har stilettklackar med dragkedja i bak.

Detta är en blus med singoalla armar och teatermask. Perfekt outfit för nyårsafton. Dessa kläder kan du hitta på Art Noir butiken på Sivia Torg.

  Här har jag stora vingar av fjäder. Jag är väldigt proportionelig i min figur och passar i det mesta. Alltid när jag ser kläder på skyltdockor tänker jag att de skulle sitta så mycket bättre på mig.
 Detta är Anne som jobbar i butiken och hon har suverän service känsla. Man blir alltid nöjd som kund när denna tjej finns i butiken. De skräddarsyr även kläder och syr även in kläder du handlar i butiken. De har egen skräddare i butiken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *