Skip to content
Okategoriserade

Varning för ärlighet

Var tog mitt liv vägen ?

Livet just nu ? Jo jag lever som gömd på okänd ort. Hotad till döden och inväntar skyddad identitet. Jag är så trött på att kämpa och så trött på livet. Spelar ingen roll hur jag gör eller hur jag ska bete mig. Allting går emot precis emot mig.

Jag är så trött på den här skiten. Känner ingen ork till någonting. Jag vill bara kunna må bra på riktigt för engångs skull, Men jag har börjat ge upp hoppet om det också. När jag knappt har hopp eller ork till någonting längre vad gör jag då? Vad strävar jag efter?

Allting det där jag verkligen ville ha och få känna är som bortblåst. Allting sånt som pågår i mitt liv just nu har jag bara sätt på film. Gömma sig. Ligga lågt. Bli lurad av myndigheter. Inte kunna leva fritt och vara sig själv.

Mitt liv är som bortblåst. Finns ingenting jag kan göra för att förhindra det som pågår just nu. Min kamp nu är att försöka överleva dagen. Leva någon dag till. Jag har frågat mig själv flera gånger om varför jag kämpar. Det kommer att komma en dag då jag ändå är borta. Varför tar jag inte den smällen direkt. Varför drar jag bara ut på allting. Jag kan göra det säkert och tryggt för min familj och avsluta det hela. Samtidigt som att jag är så sjukt rädd och orolig för allting.

Min flykt

Vad som kan hända och vad som kommer att hända. Jag har ingen kontroll på någonting och det får mig att tappa allting. Min livslust och min ork är som bortblåst. Vill bort samtidigt som jag vill stanna. Less på det här, Att det aldrig får bli bra. Jag är en böld för dom flesta och orsakar mer problem än vad jag gör nytta just nu. Jag vet att folk säger att det inte är så. Tro mig jag vet vad jag orsakar och vad jag har runt omkring mig. För jag lever med allt det där ständigt.

Kan inte gå någonstans utan att behöva kolla mig över axeln, Kan inte röra mig fritt. Spelar ingen roll hur hårt jag kämpar. Allting slår tillbaka ännu hårdare. Så kan någon snälla säga åt mig om vad jag ska göra?
För just nu står jag på tomgång och vet ingenting. Allt jag vet är att jag är gömd och så kommer det att förbli ett tag nu. Mitt liv kommer att bli en flykt. Men hur länge ska man behöva fly?

Är det värt det att bli inlåst ett tag igen. Så att folk får som dom vill. Dom får makten över mig och göra precis vad dom vill med mig. Det finns inget Nej som betyder Nej. Jag får bara ta och ta och ta. Men orkar jag igen? Orkar jag kämpa mig igenom det även fast det gör så fruktansvärt ont på alla sätt och vis. Tappa min självkänsla och respekt, Att mina ord inte har någon betydelse. Orkar jag igen?

Vad ska jag göra ?

Snälla någon där ute, Kan ni säga vad jag ska göra,  Hur jag ska bete mig, vad som är värt vad. För min ork min kraft inom mig är så himla slut. Orkar inte höra att jag är stark och att jag ska kämpa. Inte det jag behöver just nu, för jag är inte stark längre och jag orkar inte kämpa längre. Jag vill egentligen bara veta när allting ska bli bra, Hur det någonsin ska bli bra, Kan det ens bli bra. Förlåt för negativt inlägg, Men det är precis såhär mitt liv ser ut just nu, bara problem på problem.

Ni som finns där för mig är underbara ska ni veta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *