Okategoriserade

Snart fyller min bästa vän jämnt

Du kan aldrig ersätta barndomsvänner

Du kan säkert ersätta dem om ni växer i från varandra. Men det är inte lätt att ersätta en vän som man har umgåtts med under hela sin barndom. Man delar så mycket med varandra och det är då riktigt jobbigt att gå i sär när man verkligen trivs ihop.

Jag har blivit sårad av min barndomsväninna som blev helt förändrad mot mig ju äldre vi blev. Helt plötsligt ville hon ge sig på mig varje gång vi var bland folk. Hon ville helt enkelt skämma ut mig och få fler på sin sida som skulle vara emot mig. Detta gjorde att jag bröt med henne och vill aldrig mer ha in henne i mitt liv. Jag har själv också blivit bortvald av en väninnan som jag trodde var min bästa vän. Vi delade verkligen allt med varandra tills en dag då hon träffade sitt livs kärlek som hon i dag har två söner med. Jag önskar dem verkligen all gott här i livet bara de aldrig är bittra på andra människor.

Hon lämnade mig bara sådär utan förklaring och skickade ett sms att hon nu behövde få vara i fred och tyckte att jag var en belastning i hennes numera perfekta liv. Detta gjorde så klart väldigt ont och än i dag kan jag känna att det gör ont eftersom jag aldrig hade gjort henne illa. Detta gör också att man har svårt för förtroende när det gäller människor. Hur snälla de än är så drömmer jag om att även den snällaste vännen vänder mig ryggen. Detta för att jag är så rädd för att bygga relationer.

Hur bygger vi goda relationer?

Jag har inget svar på det då det inte är jag som avgör vilken moral andra människor har. Jag kan göra det som är bäst från min sida. Nämligen att jag ska överraska nu en väninna med  på hennes födelsedag.

Vi ska alla sätta på oss masker från sinful.se så får hon gissa vilka som har kommit på hennes födelsedag.

Jag tänker inte ge bort den inför gästerna utan den ska skickas diskret till hennes hem adress. Sedan är det upp till henne om hon vill tala om för de andra att hon har fått sexleksak i gåva från mig dvs en dildo. Hur modig hon är kan jag inte avgöra. Du är inte en fegis om du inte vill tala om för världen att du har sådan hjälpmedel hemma. Det är upp till var och en hur mycket de vill dela med sig av sina liv. Jag har respekt för alla människor som vill behålla det intima för sig själva.

Min väninna fyller 30 år

Detta ska vi verkligen fira med pompa och ståt,