Okategoriserade

Pepparkaksgran året runt så klart!

Kul att sätta på bordet på julafton och även på sommaren dvs året runt så klart!

Du kanske har gjort pepparkakshus och har pepparkaksdeg över ?! Eller har köpt en massa pepparkaksstjärnor som du vet att dom inte kommer att gå åt innan julen är slut. Då tycker jag att du ska göra en pepparkaksgran och dekorera ditt bord med på julafton.

Och det är inte så svårt som det ser ut.

Det du behöver köpa är kristyr om du inte gör den själv och så lägger du ut stjärnor i lager och använder kristyren för att få dom att ligga stilla ihop. Vill du ha ett litet mellanrum mellan lagren så kan du lägga någon godisbit mellan.

Ska du göra stjärnorna själv av deg kan du göra i olika storlekar så du slipper lägga så många bredvid varann för att granen ska bara bredare nertill och smalare upptill.