Okategoriserade

Varför är det så svårt ?

Men jag ska försöka

Eftersom jag har haft lite svårt att prata med andra om mina känslor vare sig det är en familjemedlem eller någon utomstående så har jag nu bestämt mig. Jag ska försöka att våga mer. Inte bara när det är prata med andra utan också genom att våga göra det jag vill, säga vad jag vill och planera lite mer framåt. Inte tänka negativt och kanske få en nystart.

Det är ju nytt år och många har nyårslöften hit och dit och då kan jag också ha det. Nu ska jag försöka blicka framåt och planera mina dagar, månader och vad jag vill göra och vad jag har för önskemål.

Det första jag ska ta tag i är att sätta mig ner och skissa lite om allt. Jag kan inte ta tag i allt på en gång så det får bli små babystep. Och mitt första babystep blir att sätta mig ner och bara försöka få bättre kontakt med min mamma och familj. Det tror jag kommer att hjälpa mycket.