Skip to content
Okategoriserade

Ett eget hus

Sponsrat inlägg i samarbete med Poolgiganten

I framtiden ska jag ha ett hus med pool.

Jag drömmer om att någon gång kunna ha ett eget hus för mig och familjen. Jag är också säker på att det kommer att ske. Kanske inte nu, men kämpar man och drömmer så kan man nå sina mål.

Om jag får ett hus så vill jag också ha en pool. Titta på bilden ovanför, hur härligt ser inte det huset och den poolen ut? Tänk att få ha ett sånt hem, otroligt lyxigt!

Jag tycker att det är så snyggt när poolen är jämn med marken. Om jag fick välja så hade jag haft en sån nergrävd pool. När man drömmer om hur man vill ha det så får man det precis så som man vill. Beroende på hur tomten ser ut och hur marken är så är det ibland mer praktiskt med en pool ovan mark.

Jacuzzi och bastu

Om jag någon gång får ett hus så vill jag ha en stor tomt. Jag ska ha en stor nergrävd poll. En jacuzzi vill jag också ha. Helst med plats för minst sex personer. Då kan man bada och ha kul med andra familjer och barn. När kvällen kommer och det blir lite kyligare så sätter vi igång jacuzzin och värmer oss där.

Drömmen vore att också ha en bastu. Efter badet och jacuzzin fortsätter vi vidare till bastun. Utanför bastun kan det stå lite frukt och polckmat. Det ska finnas både mineralvatten, citronvatten och vanligt vatten att dricka. När man badar och bastar är det viktigt att fylla på med vätska.

Barnkalas

Mina barn skulle få ha födelsedagskalas med poolparty. Va kul för alla barn att komma och bada. Då skulle vi sätta igång jacuzzin också för de barn som lätt fryser när de badar. Alla skulle ha någonstans att vara. De vuxna skulle också få stanna oh bada om de vill. Det är viktigt att det är vuxna som håller koll på barnen när de badar så att det inte händer någon olycka.

Till poolbadet skulle vi såklart ha mat, snacks och godispåsar. Precis så som ett kalas ska vara. Det vore helt fantasktiskt att få ha det i framtiden!

Alla välkomna

Till min pool skulle alla vara välkomna. Såklart vill man inte bli ett badhus, men om jag hade en pool hemma skulle alla mina vänner och barnens vänner vara välkomna att bada precis när de vill!

 

One comment on “Ett eget hus”

  1. Låter som ett riktigt bra mål och jag önskar verkligen att du får allt du vill ha! Inklusive en TV🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *