Skip to content
Okategoriserade

Abstinens

Hej!

Morgonen började vid halv åtta imorse. Jag tror att jag och Milton har varit lika trötta idag efter helgen. Vi åkte ner på stan en liten stund och handlade en gitarr åt honom, Så passade vi på att äta lunch på stan. Efter det så åkte vi tillbaka till mamma igen. Jag städade och möblerade om i hans rum. Passade på och rensa lite också, Han har alldeles för mycket grejer.. Nu är jag påväg tillbaka till hemmet. Såklart så vart jag fast på första tåget för att människor springer på spåren. Missade mitt tåg i Stockholm så är väldigt less på livet nu måste jag säga. Har även pratat med soc och min planering gör mig galen i huvudet. Kommer liksom igen vart hur jag än gör. Det har varit så här i flera veckor nu. Och jag börjar ledsna riktigt ordentligt på allting som har med min behandling att göra. Min hjärna förhandlar och börjar överväga helt fel val. Fick världens abstinens från ingenstans när jag var påväg till Stockholm. Och min hjärna gör mig tokig just nu. Vill inte svika någon nu när folk faktiskt litar på mig igen, Samtidigt som att allting är sjukt jobbigt just nu. Så sugen på ett rus och må bra i några timmar och skita i precis allting. Mina tankar går verkligen fram och tillbaka just nu. Alla barer och bistron på tåget är väldigt lockande måste jag säga. Sjukt ändå måste jag säga. Längesen jag var så här sugen och verkligen satt och tänkte på det, Har skakningar i hela kroppen och mitt hjärta dunkar så hårt. Och jag sitter och överväger och tänker på precis allting. Min hjärna håller på och förhandlar med sig själv. Vet inte alls hur jag ska få stopp på det här. På någon timme vart mitt liv bara riktigt jobbigt. Tågen och förseningarna gör inte mitt liv enklare just nu. Vill bara vara framme och låsa in mig på rummet. Vet inte ens om jag skulle klara av att hantera något om det skulle komma grejer framför ögonen på mig just nu. Jag vill inte ner igen men samtidigt hur skönt skulle det inte vara att bara få försvinna för en dag? Inte tänka på någonting och bara vara? Hatar att inte ha kontroll på mitt liv eller ha en plan B. Vet lika lite som för några veckor sen, Och ja det här med att inte veta och heta Jennifer går absolut inte ihop. Jag måste veta, Jag måste verkligen det. Hela min värld rasar samman. Det pratas förlängningar hit och dit och flytt hit och dit men jag vet absolut ingenting. Stått still alldeles för länge nu. Har gjort precis allting som står i min makt för att bevisa för folk men även för mig själv att jag kan vara ren. Jag har inte missat en enda grupp, Inte ett enda samtal, Inte ett enda urinprov. Vad mer vill dom se innan jag får gå vidare? Varit här över 4 månader. 3 månader var dealen från början med gick med på en förlängning för att jag skulle få en utsluss hem sen, Jag har snart mitt slutdatum på behandlingshemmet. Dom pratar förlängning nu, Vadå förlängning. Jag är klar i behandling. Stå och stampa på det här viset ger mig bara mer och mer sug för varje minut som går. Måste få gå vidare och visa att jag klarar mig där ute med en bra planering och en utsluss som börjar nu. Behöver ingen förlängning, Jag är klar och det håller dom flesta med om. Farligt att stå still på samma ställe för länge. Alldels för många som trillar bara för just det. Återigen förlåt men min hjärna är kaos just nu. Orkar inte med det här längre. Låt mig få veta någonting så blir det så mycket enklare för mig! 

Annars har min permis varit jättebra, Hunnit med massor och umgås med många nära och kära! Nu ska jag försöka ta mig tillbaka till hemmet från Stockholm! Ha det bra folket!!   

( Och nej jag planerar inte ett återfall, Jag skriver bara ur mig allting från min kaos hjärna!)

2 comments on “Abstinens”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *